Meest veelzijdige hovenier van Drenthe | Berends Groencentrum

 

Bent u op zoek naar een veelzijdige hovenier in Drenthe? Zoek dan niet verder, de hoveniers van Berends Groencentrum in Drenthe voelen zich thuis in elke tuin.

Wat kunnen de hoveniers van Berends Groencentrum voor u doen?

Wij kunnen verschillende dingen voor u doen om een prachtige tuin te maken voor u:

Uw tuin laten ontwerpen, aanleggen, renoveren of onderhouden door Berends Groencentrum in Drenthe

Bent u op zoek naar een hovenier die een nieuwe tuin kan ontwerpen? Uw wensen en smaak zijn de basis van het tuinontwerp van Berends Groencentrum in Drenthe. U moet zich tenslotte thuis voelen in uw tuin. 

     Hovenier Drenthe

Na het ontwerp kunt u ook uw tuin laten aanleggen door Berends Groencentrum. Een tuin aanleggen is een vak apart, laat dit daarom doen door een professional. De aard van de werkzaamheden vraagt namelijk om goed opgeleide mensen. Wij weten wat we moeten doen. 

Uw tuin voldoet niet meer aan uw eigen wensen? Laat uw eigen tuin dan renoveren door Berends Groencentrum in Drenthe. Van snoeiwerk tot gazonvernieuwing. Wij kunnen alles voor u regelen.

Wanneer uw tuin prachtig is, moet die natuurlijk net zo mooi blijven.  Laat uw tuin onderhouden door een professional, wij kunnen u hier goed mee helpen in de omgeving van Drenthe.

Bedrijfstuin

Een bedrijfstuin is een visitekaartje voor uw bedrijf. Wij werken aan een tuin die past bij uw bedrijf. Afhankelijk van het bedrijf bepalen wij samen met u of het een degelijke, exclusieve of creatieve tuin moet zijn.

Vijver aanleggen

Met water in welke toepassing dan ook verrijkt u uw tuin op een bijzondere manier. Het is een heel karwei om een vijver aan te leggen. Er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan alleen een gat in de grond graven. Allereerst zetten wij met u uw ideeën en wensen op papier. Wij houden met alles rekening, zo mag een vijver niet te klein zijn en vooral de plaats in de tuin is belangrijk.

Tuin snoeien

Snoeien en verzorgen van bomen zijn vaak zware en moeilijke klussen. Berends Groencentrum in Drenthe weet precies hoe en wanneer iedere boom gesnoeid moet worden. Wij helpen u daarom ook graag met deze klus.

Interesse in de tuinen van Berends Groencentrum?

Heeft u interesse in de tuinen? Maak direct een afspraak met onze professionals, zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen. Samen zorgen wij voor een droomtuin. 

Privé of bedrijfstuin het hele jaar door
ons onderhouden, onze zorg uw gemak
Berends Groencentrum
Adres:
 
Berends groencentrum
Dorpshuiswijk z.z. 43
7894 CG Zwartemeer

Telefoonnummer:
0591-348848 

Openingstijden:
Maandag - Zaterdag van
08.30 - 17.30 uur
Zondag - gesloten
0591-348848

Samen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Onze hoveniers ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen in de provincie Drenthe, Groningen en in het gebied Nedersaksen in Duitsland. Persoonlijke aandacht en vakkennis van personeel staan bij ons centraal.

Omdat wij over veel groene expertise beschikken, Berends Groencentrum
kunnen wij ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

Algemene voorwaarden

Sitemap

Een droomtuin ontwerp speciaal voor u, maak een afspraak!

Bestel hier online uw bloemstuk

Hovenier Drenthe - Berends
Facebook Berends Groencentrum
Facebook Berends Groencentrum
Telefoon Berends Groencentrum
Onderhouden
Berends Groencentrum
footer image
Hovenier bij Berends Groencentrum
Tuincentrum in Zwartemeer
Bloemen bij Berends Groencentrum Zwartemeer
Maak een afspraak
Bestel een bloemstuk