Rouwbloemen

 

Rouwbloemen horen bij een verdrietig onderdeel van het leven, het zijn de laatste bloemen die iemand krijgt. Afscheid nemen van iemand doet altijd pijn. Met onze rouwbloemen zorgt u voor een mooie uitvaart, waarmee u samen met familie en vrienden op een waardige manier afscheid van iemand kunt nemen.

Het uitzoeken van gepaste rouwbloemen

In onze winkel in Drenthe is een speciale ruimte waar de nabestaanden rustig samen met één van onze medewerkers kunnen beslissen over het bloemwerk bij de begrafenis of crematie. Wij hebben diverse boeken met rouwarrangementen. Uiteraard kunnen wij aan uw specifieke wensen voldoen.

 RouwbloemenRouwbloemRouwbloemRouwbloem

Wij zijn van mening dat een arrangement niet per definitie sober hoeft te zijn. Het is iets waar de nabestaanden troost uit kunnen putten en wat kan helpen bij het rouwverwerkingsproces. Vandaar dat rouwbloemen best wel kleur mogen hebben. Als u even rustig ons boek wilt inkijken, kunt u die tijdens openingstijden ophalen uit de winkel of na openingstijden op afspraak.

Rouwlint bij de rouwbloemen

Bij een rouwbloemstuk of boeket kunt een gepaste tekst op een rouwlint laten drukken of een kaart schrijven. Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. Heeft u geen idee wat u op uw rouwlint wilt zetten? Wij kunnen u helpen bij het bedenken van zowel een persoonlijke als een meer gestandaardiseerde tekst, in de lijn van 'Een Laatste Groet' of 'Rust Zacht'. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint (twee stroken) of een kaart.

Rouwbloemen laten bezorgen

Het is gebruikelijk dat u de rouwbloemen laat bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt ervoor dat de bloemen meegaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart. Neem contact op met Berends Groencentrum uit Drenthe om de opties te bespreken.

Maak uw dag speciaal met
bloemen van Berends Groencentrum
Berends Groencentrum
Adres:
 
Berends groencentrum
Dorpshuiswijk z.z. 43
7894 CG Zwartemeer

Telefoonnummer:
0591-348848 

Openingstijden:
Maandag - Zaterdag van
09.00 - 17.30 uur
Zondag - gesloten
0591-348848

Samen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Onze hoveniers ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen in de provincie Drenthe, Groningen en in het gebied Nedersaksen in Duitsland. Persoonlijke aandacht en vakkennis van personeel staan bij ons centraal.

Omdat wij over veel groene expertise beschikken, Berends Groencentrum
kunnen wij ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

Algemene voorwaarden

Sitemap

Een droomtuin ontwerp speciaal voor u, maak een afspraak!

Bestel hier online uw bloemstuk

Berends Groencentrum
Facebook Berends GroencentrumFacebook Berends Groencentrum
Facebook Berends GroencentrumFacebook Berends Groencentrum
Telefoon Berends Groencentrum
OnderhoudenOnderhouden
Berends Groencentrum
footer image
Hovenier bij Berends GroencentrumHovenier bij Berends Groencentrum
Tuincentrum in ZwartemeerTuincentrum in Zwartemeer
Bloemen bij Berends Groencentrum ZwartemeerBloemen bij Berends Groencentrum Zwartemeer
Maak een afspraak
Bestel een bloemstuk