Tuinonderhoud

 

Onderhoud is zeer belangrijk om uw tuin in een goede conditie te behouden. 

Een goed onderhouden tuin is een meerwaarde voor uw huis of bedrijfspand. Wij kunnen voor u een onderhoudsprogramma op maat maken. Van een eenmalige snoeibeurt in voorjaar of najaar tot intensief wekelijks onderhoud waarbij we maaien, plantvakken en verharding schoonhouden. Een pas aangelegde tuin wordt elk jaar mooier, daarom is het belangrijk dat de tuin ook mooi blijft. 

De eerste twee jaar na aanleg van uw tuin zal er regelmatig onkruid gewied moeten worden. De tuin is dan nog niet helemaal bedekt met planten en in de grond zit nog veel onkruidzaad. Als de tuin bijna overal is bedekt met planten is de onkruid groei natuurlijk veel minder. Dit bereikt u met tuinonderhoud van Berends Groencentrum. U kunt natuurlijk voor een seizoensonderhoud door de hovenier.

Voorjaarsbeurt

Snoeien bomen, heesters en vaste planten, opruimen van blad, bestrijden van onkruid op verharding, onkruid wieden, potten inplanten, spitten, graskant steken en bemesten.

Zomerbeurt

Onkruidwieden, snoeien overhangende takken, knippen hagen, maaien(tijdens b.v. uw vakantie), graskant steken, onkruidbestrijding.

Najaarsbeurt

Blad opruimen, spitten(flappen), bemesten, afdekken rozen en andere vorstgevoelige planten, snoeien overhangende taken en najaarsbemesting.

Dan is er natuurlijk ook nog een eenmalige onderhoudsbeurt naar wens van de klant. U bepaalt helemaal zelf welke werkzaamheden er in de tuin dienen te gebeuren.

                              


Onderhoud Berends Groencentrum

 

 

Een goed onderhouden tuin
wordt elk jaar mooier
Berends Groencentrum
Adres:
 
Berends groencentrum
Dorpshuiswijk z.z. 43
7894 CG Zwartemeer

Telefoonnummer:
0591-348848 

Openingstijden:
Maandag - Zaterdag van
08.30 - 17.30 uur
Zondag - gesloten
0591-348848

Samen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Onze hoveniers ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen in de provincie Drenthe, Groningen en in het gebied Nedersaksen in Duitsland. Persoonlijke aandacht en vakkennis van personeel staan bij ons centraal.

Omdat wij over veel groene expertise beschikken, Berends Groencentrum
kunnen wij ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

Algemene voorwaarden

Sitemap

Een droomtuin ontwerp speciaal voor u, maak een afspraak!

Bestel hier online uw bloemstuk

Berends Groencentrum
Facebook Berends Groencentrum
Facebook Berends Groencentrum
Telefoon Berends Groencentrum
Onderhouden
Berends Groencentrum
footer image
Hovenier bij Berends Groencentrum
Tuincentrum in Zwartemeer
Bloemen bij Berends Groencentrum Zwartemeer
Maak een afspraak
Bestel een bloemstuk