Tuinonderhoud Drenthe

 

Goed onderhoud is cruciaal voor uw tuin

Een goed onderhouden tuin is een meerwaarde voor uw huis of bedrijfspand. Wij kunnen voor u een onderhoudsprogramma op maat maken. Van een eenmalige snoeibeurt in het voorjaar of najaar tot intensief wekelijks onderhoud waarbij we maaien, plantvakken en verharding schoonhouden. Het kan allemaal.

Een pas aangelegde tuin wordt elk jaar mooier, daarom is het belangrijk dat de tuin ook mooi blijft. Goed onderhoud is cruciaal om uw tuin in goede conditie te houden, schakel ons daarom in voor tuinonderhoud in Drenthe en omgeving!

Onkruid wieden door Berends Groencentrum Drenthe

De eerste twee jaar na aanleg van uw tuin zal er regelmatig onkruid gewied moeten worden. De tuin is dan nog niet helemaal bedekt met planten en in de grond zit nog veel onkruidzaad. Als de tuin bijna overal is bedekt met planten is de onkruid groei natuurlijk veel minder.

Dit bereikt u met tuinonderhoud van Berends Groencentrum in Drenthe. Voor seizoensonderhoud kunt u natuurlijk ook terecht bij uw hovenier. Verder zijn wij ook specialist op het gebied van tuinontwerpen, aanleg, renovaties en meer.

Voorjaarsbeurt

In het voorjaar snoeien wij bomen, heesters en vaste planten, ruimen wij bladeren op, bestrijden we onkruid op verharding, wieden we onkruid, planten we potten in, zorgen ervoor dat de grond wordt gespit en de graskant wordt afgestoken en bemest.

Zomerbeurt

Ook in de zomer kunt u bij ons terecht voor tuinonderhoud in Drenthe. Wij wieden uw onkruid, snoeien overhangende takken, knippen hagen, maaien (tijdens b.v. uw vakantie), zorgen ervoor dat de graskant wordt afgestoken en onkruid wordt bestreden.

Najaarsbeurt

In het najaar ruimen wij bladeren op, zorgen we ervoor dat uw tuin wordt gespit (flappen) en bemest, dekken wij rozen en anderen vorstgevoelige planten af, snoeien we overhangende takken en zorgen wij voor de najaarsbemesting. Met ons bent u zeker van één zaak, uw tuin wordt optimaal onderhouden!

Uw tuin altijd in optimale staat

Wij zorgen ervoor dat uw tuin altijd onderhouden blijft, het hele jaar door. Door onze ervaring en passie voor tuinen weten wij precies wat uw tuin nodig heeft en wat ons te doen staat.

Verder verzorgen wij ook een eenmalige onderhoudsbeurt in Drenthe naar wens van de klant. U bepaalt zelf welke werkzaamheden er in uw tuin verricht dienen te worden. Wilt u uw tuin helemaal netjes hebben? Kom dan snel bij ons langs aan de Dorpshuiswijk, te Zwartemeer in Drenthe. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor de beste tuinonderhoud in Drenthe.

                             


Onderhoud Berends Groencentrum

 
Een goed onderhouden tuin
wordt elk jaar mooier
Berends Groencentrum
Adres:
 
Berends groencentrum
Dorpshuiswijk z.z. 43
7894 CG Zwartemeer

Telefoonnummer:
0591-348848 

Openingstijden:
Maandag - Zaterdag van
09.00 - 17.30 uur
Zondag - gesloten
0591-348848

Samen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Onze hoveniers ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen in de provincie Drenthe, Groningen en in het gebied Nedersaksen in Duitsland. Persoonlijke aandacht en vakkennis van personeel staan bij ons centraal.

Omdat wij over veel groene expertise beschikken, Berends Groencentrum
kunnen wij ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

Algemene voorwaarden

Sitemap

Een droomtuin ontwerp speciaal voor u, maak een afspraak!

Bestel hier online uw bloemstuk

Berends Groencentrum
Facebook Berends GroencentrumFacebook Berends Groencentrum
Facebook Berends GroencentrumFacebook Berends Groencentrum
Telefoon Berends Groencentrum
OnderhoudenOnderhouden
Berends Groencentrum
footer image
Hovenier bij Berends GroencentrumHovenier bij Berends Groencentrum
Tuincentrum in ZwartemeerTuincentrum in Zwartemeer
Bloemen bij Berends Groencentrum ZwartemeerBloemen bij Berends Groencentrum Zwartemeer
Maak een afspraak
Bestel een bloemstuk