Tuincentrum Drenthe

 

Berends Groencentrum, het gezelligste tuincentrum in Drenthe. Het bedrijf is sinds september 2007 gevestigd aan de dorpshuiswijk zz 43 te Zwartemeer. In ons tuincentrum vindt u alle inspiratie voor uw tuin, van plantjes tot leuke tuinaccessoires. Een bezoek aan ons tuincentrum is absoluut de moeite waard.

Veelzijdig Tuincentrum in Drenthe, tussen Klazienaveen en Zwartemeer

Samen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zetten we ons van maandag t/m zaterdag in voor onze klanten. Wij zijn geopend van 9.00 tot 17.30 uur en u vindt ons tuincentrum in de provincie Drenthe tussen Klazienaveen en Zwartemeer. Wilt u graag dat wij meer tijd voor u vrij maken, dat kan op afspraak ook buiten onze openingstijden.

De indeling van ons gezellige tuincentrum

In ons gezellige tuincentrum in Drenthe vindt u de volgende ruimtes:

Tuincentrum Drenthe | Berends Groencentrum

Onze tuinfolder boordevol inspiratie en acties

Tuincentrum Berends Groencentrum

Wij ontwerpen nu onze eigen tuinfolders en werken samen met vier tuincentra en hoveniersbedrijven uit heel Nederland. Zes keer per jaar kunt u een folder van ons in de brievenbus verwachten, woont u niet in de buurt, lees hem dan hier op de site. Natuurlijk blijven wij zoeken naar de beste kwaliteit en naar super leuke acties. Dit om een mooi kwalitatief product te kunnen aanbieden aan onze klanten voor een leuke prijs.

Eén van onze standaard aanbiedingen is: vaste planten (maat p9) 8 stuks voor €10,00. In het voorjaar als de buitenpotten weer gevuld moeten worden, hebben we ieder jaar universele potgrond 40 liter 3 zakken voor € 12,50.

Ons assortiment

kerstproducten

Ook hebben we voor u verschillende tuintips.

In ons tuincentrum in Drenthe vindt u 65 vaste planten (in verschillende formaten), ongeveer 400 soorten bomen/heesters en hiervan zijn er 40 verschillende soorten fruitbomen. Wij hebben een grote buitenafdeling met een groot assortiment aan planten voor in de tuin en op het balkon met o.a: vaste planten, klimplanten, bomen, fruitbomen, haagbeplanting, heesters, azalea, heide, rododendron  en hortensia’s. In de kerstperiode natuurlijk een groot assortiment verschillende kerstbomen. In het voorjaar ook een groot assortiment aan zomerbloeiers. Naast de planten is er ook nog een grote keuze aan: potten/schalen, rieten manden, bloembollen, zaden, bloembakken,  tuin decoratie, vogel- en insectenhuisjes etc.

In de kas hebben we een groot assortiment van DCM meststoffen voor gazon siertuin en moestuin. Vloeibare voeding voor kamerplanten en zomerbloeiers. Ook diverse soorten potgrond, sierschors en Hydro korrels. Van het merk Luxan en Bayer hebben we bestrijdingsmiddelen.
Voor de tuinliefhebber hebben we tuingereedschap, handschoenen, thermometers, klompen en laarzen. maar ook bindbuis, boomband, alles voor het water geven in uw tuin.

Op de afdeling snijbloemen kunt u boeketten speciaal naar uw wens laten maken of uit de kant en klare direct een uitzoeken of een bloemetje laten bezorgen door ons. Verder bij ons in de “blokhut”  kamerplanten met sierpotten, vazen, cadeauartikelen, geloofsartikelen, oase en met kerst en Pasen leuke decoratie.


Het assortiment van ons tuincentrum in Drenthe:

We hebben een veelzijdig assortiment in ons groencentrum en Drenthe. We hebben vaste planten, heesters, bomen, potgrond, meststoffen en meer. 

Vaste planten

Een doorlopende actie in vaste planten is 8 stuks voor € 10,00 maat P9 altijd meer dan 50 soorten op voorraad. Daarnaast hebben we ook vaste planten in grote pot.

Tuincentrum Berends Groencentrum

 

 

 

 

 

Heesters 

Er zijn grote verschillen tussen heesters. Een heester die in het tuincentrum staat lijkt een leuk klein plantje, maar een aantal heesters kunnen groot worden soms hoger dan twee meter. Laat u goed voorlichten door een van onze tuincentrum medewerkers. Wilt u toch een heester, dan kunt u hem prima in model houden mits u ieder jaar de plant snoeit

.Tuincentrum Berends Groencentrum

Bomen 

De bestaan veel verschillende soorten bomen. onder andere bomen geschikt voor lei of als natuurlijke parasol. Een boom is niet altijd reusachtig, er zijn bomen met verschil in kroonhoogte. Zo kunt u best een boom in een kleinere tuin zetten.
in het vroege voorjaar is het veel voordeliger om bomen met kale wortel te kopen.

Tuincentrum Berends Groencentrum

Potgrond

Er zijn veel verschillende soorten en maten in potgrond

MeststoffenTuincentrum Berends Groencentrum

Wij zijn leverancier van DCM organische meststoffen. DCM organische gazonmeststof zak van 10 kg. Samengestelde organische meststof bevattende magnesium NPK 8-6-7 + 3 MgO MINIGRAN® TECHNOLOGY = het propere korreltje: een garantie voor een stofvrije organische bemesting zonder geurhinder verdeelt perfect gelijkmatig en valt diep in het gras voor een homogene grasgroei organisch: minstens 100 dagen een diepgroen gazon zonder verbrandingsgevaar of extra maaibeurten.

DCM Organische Meststof Gazon Pur in een zak van 10 kg samengestelde organische meststof bevattende magnesium NPK 8-4-20 + 3 MgO met indirecte werking tegen mos MINIGRAN® TECHNOLOGY = het propere korreltje: een garantie voor een stofvrije organische bemesting zonder geurhinder indirecte werking tegen mos géén vlekken op tegels en kleren met magnesium voor een diepgroen gazon hoog kaliumgehalte: verhoogt de weerstand van het gazon tegen droogte, vorst en betredingTuincentrum Berends Groencentrum

DCM Groenkalk zit in een zak van 20 kg. gekorrelde kalkmeststof - magnesiumcalciumcarbonaat (NW 50 - 15% MgO) dosis van 1 - 1,5 kg/10 m². Ideale toepassingsperiode is in de maande juni - juli- augustus. Voordelen van DCM groenkalk: gekorrelde kalk speciaal ontwikkeld voor gazon en siertuin vlot en proper strooibaar, zowel met de hand als met een meststofstrooier rijk aan magnesium voor een mooie, frisgroene kleur van bladeren en gras.

DCM Organische Meststof voor de Siertuin samengestelde organische meststof bevattende magnesium NPK 7-6-12 + 4 MgO voor alle sierheesters, bomen, hagen, buxus, coniferen… zachte en lange werking (meer dan 100 dagen) met magnesium voor glanzende, gezonde en diepgroene bladeren.

Alle DCM artikelen zijn nu is verschillende maten verkrijgbaar bij ons tuincentrum in Drenthe.Tuincentrum Berends Groencentrum Nu ook voor de kleinere tuintjes bijvoorbeeld 40 m² in 3,5 kg verpakking

Overige assortiment

Tuincentrum Berends GroencentrumTuincentrum Berends Groencentrum

 

 

 

Een tuin levert een belangrijke bijdrage aan uw woonplezier en vervult afhankelijk van uw persoonlijke wensen een bepaalde functie. Het is een plaats waar u kunt genieten van rust en de natuur, waar u actief in bezig kunt zijn en uiteraard is het een visitekaartje en verlengstuk van uw huis. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, bij ons vindt u altijd iets dat bij uw groene tuinwensen past. Om u te overtuigen van onze uitstekende kwaliteit nodigen we u graag uit om vrijblijvend een bezoek te brengen aan ons prachtige tuincentrum. Uiteraard bent u ook welkom voor advies of om inspiratie op te doen.

Kom langs in ons tuincentrum in Drenthe

Er komt veel kijken bij de inrichting van uw tuin. Er is namelijk zoveel keuze aan planten, bloemen, bomen enz. Wilt u advies bij uw keuze? Zelf met uw tuin bezig of uw tuin laten doen door professionals? Bij ons tuincentrum in Drenthe kunt u inspiratie opdoen door even rond te kijken. Professioneel advies nodig? Ook dat is mogelijk. In ons tuincentrum in Drenthe bent u natuurlijk van harte welkom. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op en wie weet zien we u binnenkort bij ons in het tuincentrum in Drenthe. 

Kom langs in ons tuincentrum in Drenthe
voor ons ruime assortiment
Berends Groencentrum
Adres:
 
Berends groencentrum
Dorpshuiswijk z.z. 43
7894 CG Zwartemeer

Telefoonnummer:
0591-348848 

Openingstijden:
Maandag - Zaterdag van
09.00 - 17.30 uur
Zondag - gesloten
0591-348848

Samen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Onze hoveniers ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen in de provincie Drenthe, Groningen en in het gebied Nedersaksen in Duitsland. Persoonlijke aandacht en vakkennis van personeel staan bij ons centraal.

Omdat wij over veel groene expertise beschikken, Berends Groencentrum
kunnen wij ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

Algemene voorwaarden

Sitemap

Een droomtuin ontwerp speciaal voor u, maak een afspraak!

Bestel hier online uw bloemstuk

Berends Groencentrum
Facebook Berends GroencentrumFacebook Berends Groencentrum
Facebook Berends GroencentrumFacebook Berends Groencentrum
Telefoon Berends Groencentrum
OnderhoudenOnderhouden
Berends Groencentrum
footer image
Hovenier bij Berends GroencentrumHovenier bij Berends Groencentrum
Tuincentrum in ZwartemeerTuincentrum in Zwartemeer
Bloemen bij Berends Groencentrum ZwartemeerBloemen bij Berends Groencentrum Zwartemeer
Maak een afspraak
Bestel een bloemstuk