Tuinontwerp

 

Uw wensen en smaak zijn de basis voor ons tuinontwerp

Tenslotte moet u zich thuis voelen in de tuin. De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van uw woning. Daarom inventariseren wij bij het eerste vrijblijvende en natuurlijk gratis gesprek uw wensen en voorkeuren. Met deze gegevens gaan we aan de slag om een creatief en op uw wensen afgestemd tuinontwerp te maken. Ook kunnen wij er een beplantings- en bestratingsplan bij maken.

Voordat u in uw tuin aan de slag gaat is het belangrijk nagedacht te hebben hoe uw nieuwe tuin  moet worden. Veel groen, of juist een aantal terrassen. Een mooie vijver of juist geen vijver omdat u nog kleine kinderen heeft? Een tuin met allemaal rondingen en paadjes of een zeer moderne tuin; Carlheinz komt eerst uw tuin opmeten en noteert al uw wensen. Er wordt dan een tekening met beplantingsplan gemaakt. Als u een nieuw terras wilt laten leggen of uw oprit opnieuw wilt laten bestraten komt de hovenier met voorbeeld stenen bij u langs zodat u een goed beeld krijgt welke soorten stenen dat er worden geleverd. Natuurlijk wordt er ook een prijsopgave gegeven.

Heeft u zelf groene vingers en wilt u het zelf aanleggen dat kan natuurlijk ook. U krijgt dan een prijsopgave voor het maken van de tekening en beplantingsplan met de geleverde planten.

 

         

Tuinontwerp Berends Groencentrum

Uw wensen en smaak zijn
de basis voor ons tuinontwerp.
Berends Groencentrum
Adres:
 
Berends groencentrum
Dorpshuiswijk z.z. 43
7894 CG Zwartemeer

Telefoonnummer:
0591-348848 

Openingstijden:
Maandag - Zaterdag van
08.30 - 17.30 uur
Zondag - gesloten
0591-348848

Samen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Onze hoveniers ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen in de provincie Drenthe, Groningen en in het gebied Nedersaksen in Duitsland. Persoonlijke aandacht en vakkennis van personeel staan bij ons centraal.

Omdat wij over veel groene expertise beschikken, Berends Groencentrum
kunnen wij ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

Algemene voorwaarden

Een droomtuin ontwerp speciaal voor u, maak een afspraak!

Bestel hier online uw bloemstuk

Berends Groencentrum
Facebook Berends Groencentrum
Facebook Berends Groencentrum
Telefoon Berends Groencentrum
Onderhouden
Berends Groencentrum
footer image
Hovenier bij Berends Groencentrum
Tuincentrum in Zwartemeer
Bloemen bij Berends Groencentrum Zwartemeer
Maak een afspraak
Bestel een bloemstuk