Over ons

 

Maak kennis met Berends Groencentrum

Berends Groencentrum is een familiebedrijf, dat zich kenmerkt door betrokkenheid en vakmanschap. Het bedrijf is in januari 2001 opgericht door Carlheinz Berends als eenmanszaak onder de naam Berends Hovenier – siertuinkwekerij – bloemisterij. In september 2002 is Madita Moes-Berends het bedrijf ingestapt en toen is de naam veranderd in Berends v.o.f.  

Samen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Onze hoveniers ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen in de provincie Drenthe, Groningen en in het gebied Nedersaksen in Duitsland.
Persoonlijke aandacht en vakkennis van personeel staan bij ons centraal. Dit is terug te vinden in de opleidingen van ons en van het personeel en natuurlijk ook omdat wij een erkend leerbedrijf zijn. Onder onze klanten bevinden zich veel particulieren, bedrijven, scholen en instellingen.

Omdat wij over veel groene expertise beschikken, kunnen wij ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Ook kan u hier onze geschiedenis bekijken.

Naast al onze producten leveren wij ook grafwerken en Tupperware party’s. Wilt u hier meer informatie over dan kunt u bellen naar 0591-348848

Eigen folders met seizoensaanbiedingen

Madita ontwerpt eigen tuinfolders en werkt samen met 4 tuincentrums en hoveniersbedrijven uit heel Nederland. Zes keer per jaar kunt u een folder van ons in de brievenbus verwachten, woont u niet in de buurt, lees hem dan hier op de site. Natuurlijk blijven wij zoeken naar de beste kwaliteit en naar super leuke acties. Zoals u van ons gewend bent.

Voor vragen, neem direct contact met ons op

Omdat wij over veel groene expertise beschikken, kunnen wij ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Ook kan u hier onze geschiedenis bekijken. U kunt ook hier het contactformulier invullen of bellen naar 0591-348848.


 
   

 

Berends Groencentrum

Maak kennis met
Berends Groencentrum
Berends Groencentrum
Adres:
 
Berends groencentrum
Dorpshuiswijk z.z. 43
7894 CG Zwartemeer

Telefoonnummer:
0591-348848 

Openingstijden:
Maandag - Zaterdag van
08.30 - 17.30 uur
Zondag - gesloten
0591-348848

Samen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Onze hoveniers ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen in de provincie Drenthe, Groningen en in het gebied Nedersaksen in Duitsland. Persoonlijke aandacht en vakkennis van personeel staan bij ons centraal.

Omdat wij over veel groene expertise beschikken, Berends Groencentrum
kunnen wij ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

Algemene voorwaarden

Sitemap

Een droomtuin ontwerp speciaal voor u, maak een afspraak!

Bestel hier online uw bloemstuk

Berends Groencentrum Drenthe
Facebook Berends Groencentrum
Facebook Berends Groencentrum
Telefoon Berends Groencentrum
Onderhouden
Berends Groencentrum
footer image
Hovenier bij Berends Groencentrum
Tuincentrum in Zwartemeer
Bloemen bij Berends Groencentrum Zwartemeer
Maak een afspraak
Bestel een bloemstuk