Over ons

 

Maak kennis met Berends Groencentrum

Berends Groencentrum is een familiebedrijf, dat zich kenmerkt door betrokkenheid en vakmanschap. Het bedrijf is in januari 2001 opgericht door Carlheinz Berends als eenmanszaak onder de naam Berends Hovenier – siertuinkwekerij – bloemisterij. Aan de Jan Berendstraat 8 te Barger-compascuum met een stuk huur grond aan de Postweg en Limietweg.

Carlheinz heeft de diploma’s Kader Functionaris Plantteelt met Management en Kader Functionaris groenbeheer.

In september 2001 heeft Berends Bloemisterij een plek gekregen bij de Velema Slagerij aan de verlengde oosterdiep wz 69 in Barger-Compascuum. In september 2002 is Madita Moes-Berends bij het bedrijf ingestapt. Van Berends Hovenier – siertuinkwekerij – bloemisterij is het Berends vof geworden.

Madita het diploma Kader Functionaris Bloemsierkunst. Carlheinz heeft zijn werkzaamheden als hovenier voortgezet, terwijl Madita een bloemenzaak opende in Klazienaveen onder de naam Bloemen en Kadoshop ‘De Trambrug’. Bloemen en Kadoshop ‘de Trambrug’ zat gevestigd van september 2002 t/m Augustus 2007 aan de Langestraat 145-1 te Klazienaveen. Na vijf jaar is de Bloemenzaak verhuisd naar de Dorpshuiswijk z.z. 43 te Zwartemeer om te kunnen groeien tot een tuincentrum. Sinds 6 September 2007 is het hele bedrijf op één adres gevestigd onder de naam Berends Groencentrum.


Bedrijfstuin
      

Sinds 10 februari 2003 is het bedrijf nadat Carlheinz en Madita het diploma van Aequor hebben gehaald een geregistreerd opleidingsbedrijf voor de bloemisterij en tuincentrum onder nummer 209096 en voor het hoveniersbedrijf onder nummer 209094.

Op 31 Januari 2008 is Berends groencentrum lid geworden van de coöperatie Groengilde in Vaassen.
Groengilde is een inkooporganisatie, totaal zijn er ruim 30 tuincentrums en hoveniersbedrijven bij aangesloten om een mooi kwalitatief product te kunnen aanbieden aan de klanten en voor een leuke prijs. Acht maal per jaar wordt er een folder verspreid vol met aanbiedingen, een standaard aanbieding is vaste planten 10 stuks voor € 10,00.

In oktober 2011 zijn we gestopt met de samenwerking van GroenGilde

Madita ontwerpt nu eigen tuinfolders en werkt nu samen met 4 tuincentrums en hoveniersbedrijven uit heel Nederland. Zes keer per jaar kunt u een folder van ons in de brievenbus verwachten, woont u niet in de buurt, lees hem dan hier op de site. Natuurlijk blijven wij zoeken naar de beste kwaliteit en naar super leuke acties. Zoals u van ons gewend bent.

Samen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Onze hoveniers ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen in de provincie Drenthe, Groningen en in het gebied Nedersaksen in Duitsland.

Persoonlijke aandacht en vakkennis van personeel staan bij ons centraal. Onder onze klanten bevinden zich veel particulieren, bedrijven, scholen en instellingen.

Omdat wij over veel groene expertise beschikken, kunnen wij ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Ook kan u hier onze geschiedenis bekijken.

Berends Groencentrum

Maak kennis met
Berends Groencentrum
Berends Groencentrum
Adres:
 
Berends groencentrum
Dorpshuiswijk z.z. 43
7894 CG Zwartemeer

Telefoonnummer:
0591-348848 

Openingstijden:
Maandag - Zaterdag van
08.30 - 17.30 uur
Zondag - gesloten
0591-348848

Samen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Onze hoveniers ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen in de provincie Drenthe, Groningen en in het gebied Nedersaksen in Duitsland. Persoonlijke aandacht en vakkennis van personeel staan bij ons centraal.

Omdat wij over veel groene expertise beschikken, Berends Groencentrum
kunnen wij ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

Algemene voorwaarden

Sitemap

Een droomtuin ontwerp speciaal voor u, maak een afspraak!

Bestel hier online uw bloemstuk

Berends Groencentrum Drenthe
Facebook Berends Groencentrum
Facebook Berends Groencentrum
Telefoon Berends Groencentrum
Onderhouden
Berends Groencentrum
footer image
Hovenier bij Berends Groencentrum
Tuincentrum in Zwartemeer
Bloemen bij Berends Groencentrum Zwartemeer
Maak een afspraak
Bestel een bloemstuk