Over ons

 

Maak kennis met Berends Groencentrum

Berends Groencentrum is een familiebedrijf, dat zich kenmerkt door betrokkenheid en vakmanschap. Het bedrijf is in januari 2001 opgericht. Samen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Onder onze klanten bevinden zich veel particulieren, bedrijven, scholen en instellingen. Onze hoveniers ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen in de provincie Drenthe, Groningen en in het gebied Nedersaksen in Duitsland.

Persoonlijke aandacht en vakkennis van personeel staan bij ons centraal. Dit is terug te vinden in onze opleidingen en die van het personeel. Daarnaast blijkt het natuurlijk ook uit het feit dat wij een erkend leerbedrijf zijn. Goede kennis in huis hebben en ook het doorgeven daarvan is iets waar wij veel waarde aan hechten. 

Ook voor mooi verzorgd grafwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk eens onze pagina met rouwbloemen voor gepaste boeketen. Hierbij kunnen we ook een mooi rouwlint of kaart bieden.

Berends Groencentrum

Eigen folders met seizoensaanbiedingen

Madita ontwerpt eigen tuinfolders en werkt samen met 4 tuincentrums en hoveniersbedrijven uit heel Nederland. Zes keer per jaar kunt u een folder van ons in de brievenbus verwachten, woont u niet in de buurt, lees hem dan hier op de site. Natuurlijk blijven wij zoeken naar de beste kwaliteit en naar super leuke acties. Zoals u van ons gewend bent.

Voor vragen, neem direct contact met ons op

Omdat wij over veel groene expertise beschikken, kunnen wij ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Ook kunt u hier onze geschiedenis bekijken. U kunt ook hier het contactformulier invullen of bellen naar 0591-348848.


 
  
Maak kennis met
Berends Groencentrum
Berends Groencentrum
Adres:
 
Berends groencentrum
Dorpshuiswijk z.z. 43
7894 CG Zwartemeer

Telefoonnummer:
0591-348848 

Openingstijden:
Maandag - Zaterdag van
09.00 - 17.30 uur
Zondag - gesloten
0591-348848

Samen met onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zetten we ons dagelijks in voor onze klanten. Onze hoveniers ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen in de provincie Drenthe, Groningen en in het gebied Nedersaksen in Duitsland. Persoonlijke aandacht en vakkennis van personeel staan bij ons centraal.

Omdat wij over veel groene expertise beschikken, Berends Groencentrum
kunnen wij ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

Algemene voorwaarden

Sitemap

Een droomtuin ontwerp speciaal voor u, maak een afspraak!

Bestel hier online uw bloemstuk

Berends Groencentrum Drenthe
Facebook Berends GroencentrumFacebook Berends Groencentrum
Facebook Berends GroencentrumFacebook Berends Groencentrum
Telefoon Berends Groencentrum
OnderhoudenOnderhouden
Berends Groencentrum
footer image
Hovenier bij Berends GroencentrumHovenier bij Berends Groencentrum
Tuincentrum in ZwartemeerTuincentrum in Zwartemeer
Bloemen bij Berends Groencentrum ZwartemeerBloemen bij Berends Groencentrum Zwartemeer
Maak een afspraak
Bestel een bloemstuk